Cauta in stiri

RSS Feed

motogp

A doua etapa MotoGP

Costi Radoi | 02.05.2012
Foto ©: MotoGP

Si iata ca in acest weekend ce s-a scurs, s-a disputat etapa a doua din MotoGP, prima etapa pe taram european. Evenimentul s-a “consumat” pe circuitul Jerez de la Frontera din Spania.

Dupa ce in antrenamente si apoi in calificari ploaia a dat un pic de furca pilotilor de la toate clasele, Rossi chiar spera la o cursa pe ploaie, iata ca vremea nu a fost stabila nici in timpul intrecerilor.

La clasa Moto3, surpriza a venit din partea lui Romano Fenati, care a fost urmat de Salom si apoi de Sandro Cortese. Cu o victorie si un loc 2, Fenati s-a instalat in fruntea clasamentului general, in fata lui Vinales.

Cursa motoarelor de la clasa Moto2 a fost oprita in turul 18 din cauza ploii, iar clasamentul s-a facut dupa clasarea la finele turului 17, astfel incat desi Marquez conducea cursa, locul 1 a fost ocupat de catre Espargaro, urmat de Marquez si de Luthi. Redding a facut o cursa buna insa lipsa de constanta si de experienta nu l-au ajutat sa se mentina la varful bataliei.

La clasa MotoGP nu mai are rost sa analizam, deoarece se stie ca batalia se da intre Stoner, Lorenzo si Pedrosa, exact aceasta fiind si ordinea in care au sosit la finele cursei. Spies nu a avut o zi buna, terminand pe 11, iar Rossi a venit pe 9.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.