Cauta in stiri

RSS Feed

motogp

A doua sesiune de teste de la Sepang

Costi Radoi | 01.03.2012
Foto ©: MotoGP

Si iata ca s-a mai incheiat o sesiune de antrenamente oficiale la MotoGP. Asa cum deja era de asteptat, Stoner a terminat sesiunea pe prima pozitie.

Au fost 3 zile de batalii si incercari, in care pilotii au lucrat la electronica si pneurile Bridgestone, iar cum toata lumea declara ca a lucrat la electronica, ma gandesc daca mai lucreaza cineva la motoare in ziua de azi, pt ca sincer urasc sa vad MotoGP-ul transformat intr-o consola de jocuri video.

In prima zi Stoner si-a asigurat prima pozitie, urmat de Pedrosa, Lorenzo si Spies, iar Valentino Rossi nu a reusit decat al 8-lea timp.

A doua zi de teste s-a desfasurat fara pilotii Repsol Honda, iar timpul cel mai bun a fost realizat de Spies, urmat de Lorenzo si Dovizioso. Rossi a terminat in a doua zi pe pozitia a 7-a.

A treia zi a testelor l-a avut din nou ca protagonist pe Stoner, urmat de Pedrosa, Dovizioso si Lorenzo, Spies terminand pe 8 iar Rossi pe 10.

Cu asemenea rezultate, nu cred ca ma hazardez spunand ca Stoner este din nou favorit la titlu si se va bate cu Lorenzo si Pedrosa, iar Rossi si Ducati, din pacate, vor fi din nou nevoiti sa priveasca lupta pentru podium de pe locurile din spate.

O alta concluzie pe care am tras-o eu personal, vazand rezultatele, este ca Honda iar a pus la punct o torpila fara egal, deoarece a monopolizat pozitiile fruntase in fiecare zi in care a scos motocicletele pe circuit.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.