Cauta in stiri

RSS Feed

sesiuni de teste

Akiyoshi in locul lui Pedrosa la Jerez

24.03.2009
Foto ©: MotoGP

Datorita faptului ca pilotul spaniol Dani Pedrosa nu poate evolua weekendul urmator in cadrul sesiunii oficiale de teste de la Jerez, echipa Repsol Honda se vede nevoita sa apeleze la serviciile lui Kousuke Akiyoshi.

Pilotul japonez in varsta de 34 de ani a testat in trecut pentru Suzuki avand in acelasi timp si aparitii ca wildcard in MotoGP pentru acestia.

Akiyoshi s-a alaturat iarna trecuta fabricii Honda, pentru care va concura anul acesta in Campionatul National Japonez. Tot el va reprezenta compania, alaturi de Shinichi Itoh, si in celebra cursa de 8 ore de la Suzuka.

Pedrosa continua recuperarea fizica pentru a fi in forma la Qatar pe 12 aprilie, dupa ce s-a accidentat serios la mana si genunchiul stang in timpul testelor desfasurate la inceputul lunii martie pe Circuitul International Losail.

Kousuke Akiyoshi nu este singurul pilot de teste care va fi prezent la Jerez, Ducati urmand sa-l foloseasca ca de obicei pe Vittoriano Guareschi.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.