Cauta in stiri

RSS Feed

Akrapovic este noul partener tehnic pentru echipa Suzuki ECSTAR!

Ciprian | 07.08.2015
Foto ©:

Dupa intoarcerea din vacanta de vara, echipa Suzuki ECSTAR va avea un nou partener tehnic, mai precis producatorul de evacuari sport Akrapovic.

Parteneriatul va incepe la Indianapolis, unde cele doua modele GSX-RR pilotate de catre Aleix Espargaro si Maverick Vinales vor fi echipate pentru prima oara cu noul sistem de evacuare.

Relatia dintre Suzuki si Akrapovic nu este noua in istoria MotoGP, cele doua branduri lucrand impreuna in trecut.

Toshiyuki Yamada a spus: “Suntem fericiti sa avem in spate un asa partener important precum Akrapovic. Acestia au o istorie bogata in curse si se cunoaste faptul ca tehnologia lor este benefica in industria moto. Am cautat un partener care sa imparta cu noi un proiect ambitios care l-am inceput anul trecut la reintoarcerea in MotoGP si credem ca ei ne pot aduce un avant bun in dezvoltare. Este bine si important pentru noi ca ne-am reintalnit fostul partener si ca avem prieteni capabili ce ne pot sprijini catre drumul spre performanta.”

Uros Rosa, CEO Akrapovic a spus: “Avem placerea de a prezenta noul parteneriat cu Suzuki. Ne face sa ne simtim ca si cum ne-am intalni un vechi prieten. Akrapovic va incerca prin toate metodele sa dezvolte si sa ajute una din cele mai puternice firme moto din lume. Suzuki isi seteaza deja noile standarde pentru noua motocicleta. Suntem convinsi ca putem aduce performanta modelului GSX-RR cu sistemele noastre de evacuare imbunatatite, pentru a-I ajuta pe Aleix Espargaro si Maverick Vinales sa obtina un succes cu echipa Suzuki ECSTAR."

Image and video hosting by TinyPic

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.