Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Alex de Angelis acuza dur Honda Gresini

03.09.2009
Foto ©: MotoGP.com

Alex de Angelis a vorbit in termeni foarte duri despre actuala sa echipa Honda Gresini, dupa ce aceasta a anuntat ca la sfarsitul actualului sezon competitional nu intentioneaza sa reinnoiasca contractul avut in prezent cu pilotul italian.

In ciuda locului doi obtinut de Alex De Angelis la Indianapolis, a patra sa clasare in primii sase pe 2009, Honda Gresini este hotarata sa se prezinte anul viitor cu Marco Simoncelli si Marco Melandri.

"Sunt convins ca echipa nu a crezut niciodata in mine 100%," a declarat de Angelis pentru revista italiana Motosprint. "M-au angajat numai pentru ca acum doi ani eram singurul italian de pe piata. Si nu mi-au dat niciodata ce au avut colegii mei de echipa."

Pilotul italian a inceput deja sa-si caute un loc pentru 2010: "Vorbesc cu Team Tech 3, si ar mai putea fi Team Pramac sau o echipa Honda. Va trebui sa iau in calcul si Moto2 sau SBK. Cu siguranta nu voi lipsi un an, asta m-ar innebuni."

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.