Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Andrea Dovizioso a castigat Motocross-ul Campionilor

17.11.2009
Foto ©: Mattia Pivarimini

Mai bine de 10.000 de oameni au asistat la evenimentul organizat de Valentino Rossi la Cavallara, Motocross-ul Campionilor, 30 de ani mai tarziu. Scopul acestuia a fost sa adune fonduri pentru un spital italian din Pesaro care se ocupa cu tratarea copiilor bolnavi de leucemie.

Spaniolul Julian Simon, campionul clasei 125 GP in 2009, a castigat prima cursa, urmat de Andrea Dovizioso si Marco Melandri, in timp ce Rossi s-a clasat al saselea dupa ce a cazut in turul al treilea. A doua cursa a avut acelasi podium, Rossi terminand al patrulea. Julian Simon nu a mai putut participa si la a treia cursa astfel incat s-au clasat pe podium Dovizioso, Rossi si Melandri, Dovizioso castigand astfel evenimentul dupa ce a obtinut cele mai mult puncte.

A fost o cursa grozava. Am avut peste 10.000 de spectatori platitori si asta a fost obiectivul nostru, sa ajutam AIL (Asociatia Italiana a Leucemiei) si copiii,” a declarat satisfacut Rossi dupa curse.

Mai jos ii puteti urmari in actiune pe Valentino Rossi si Marco Melandri, pe circuitul de motocros din Cavallara, aflat la 40 de kilometri distanta de Pesaro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.