Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Andrea Dovizioso nemultumit de Honda

02.05.2009
Foto ©: MotoGP.com

Andrea Dovizioso isi doreste ca Honda sa solutioneze problemelor aparute la inceputul sezonului. Modelul RC212V 2009 s-a chinuit sa tina ritmul cu rivalii de la Yamaha si Ducati inca din primele curse ale acestui sezon, desi Pedrosa a reusit sa obtina un podium weekend-ul trecut in Japonia.

Principala problema este data de efortul celor de la Honda de a adapta noua motocicleta la noile pneuri Bridgestone de constructie dura.

Este foarte dificil iar problema este ca anvelopele si motocicleta nu merg bine impreuna. Motocicleta nu este buna pentru aceste pneuri. Nu avem suficienta aderenta dar nici nu avem o setare potrivita. Distributia maselor nu este una ideala pentru aceste penuri si se pare ca nu avem o solutie rapida pentru aceasta problema."

"Poate motocicleta nu dezvolta suficienta putere pentru a incalzi anvelopele insa nu putem stii asta cu exactitate. Sa fiu sincer, este dificil sa spun care-i cea mai mare problema, avem cateva si daca gasim o solutie pentru una nu va fi suficient pentru a ne gandi la victorie. Avem multiple dificultati si trebuie sa le rezolvam pentru a lupta deoarece acum suntem foarte in urma. Am mai redus din diferenta de puncte in Japonia unde am avut doar noua secunde diferenta fata de castigator, fata de etapa din Qatar cand au fost 27 de secunde. Mai avem insa de lucru.” declara Andrea Dovizioso atat despre problema pneurilor sale de concurs cat si despre o alta problema a modelului: livrarea prea agresiva a puterii.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.