Cauta in stiri

RSS Feed

Moto2

Antonio Banderas si-a lansat oficial echipa Moto2

07.04.2010
Foto ©: Jack & Jones

Dupa ce si-a anuntat intentiile la sfarsitul anului trecut, cunoscutul actor spaniol Antonio Banderas si-a prezentat in mod oficial echipa cu care va lua startul in noul Campionat Mondial Moto2.

Aceasta se va numi Jack & Jones by Antonio Banderas si ii va avea alaturi ca piloti pe Kenny Noyes si Joan Olive, ce vor utiliza prototipuri dezvoltate de Promoharris.

Banderas, al carui garaj gazduieste o Honda Goldwing, un Harley Davidson Softail, un Moto Guzzi si un cross de 450 cmc, este un fan infocat al curselor moto.

Aducandu-si aminte de Kenny Roberts si Wayne Rainey, acesta a declarat:
"Am fost dintotdeauna un fan al motociclismului si imediat ce am avut aceasta oportunitate nu am ezitat nici macar o clipa. Din prima faza in care mi s-a prezentat proiectul am decis a ma implica fara tagada."

Despre categoria Moto2 Banderas a conchis:
"Gasesc foarte interesant faptul ca vom avea ocazia sa vedem adevaratele talente si priceperea pilotilor. Toti au acelasi tip de motor, fapt ce va pune in plan secund aportul tehnic al echipei. Vor avea ocazia sa dezvolte motocicleta in perfecta concordanta cu pilotul."

Prima runda a Campionatului Moto2 va avea loc in acest week-end la Qatar si va putea fi urmarita live pe postul romanesc Digi Sport.

Via | Two Wheels

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.