Cauta in stiri

RSS Feed

motogp

Antrenamente la CRT

Costi Radoi | 12.03.2012
Foto ©: MotoGP

In acest weekend, pe circuitul MotorLand Aragon, s-a desfasurat o sesiune de 2 zile de antrenamente ale sportivilor de la categoria CRT, sportivi ce vor lua startul impreuna cu cei de la MotoGP.

Cele 2 zile de antrenamente s-au tinut sub auspiciile vantului ce a dat de furca pilotilor. In dimineata celei de-a doua zi a antrenamentelor, primul care s-a aruncat pe pista a fost Yonny Hernandez, de la Avintia Racing, urmat apoi de catre Ivan Silva, colegul sau de echipa. Amandoi au efectuat cate 10 tururi de circuit pentru a testa prototipul BQR-FTR.

A urmat apoi Aleix Espargaro, de la Power Electronics Aspar, care nu a reusit sa incheie decat 3 tururi inainte de a se retrage de pe pista, considerand conditiile ca nefavorabile testarii, asa ca a amanat restul pentru dupa amiaza. Espargaro si colegul sau Randy de Puniet au reluat treaba, francezul lucrand la dezvoltarea geometriei motocicletei ART, iar spaniolul la starturi.

Sesiunea s-a incheiat cu cel mai bun timp stabilit de catre Silva de la Avintia Racing, 1’53.373, urmat de colegul sau, columbianul Hernandez, cu 1’53.588.

Singurul pilot ce nu a reusit sa termine antrenamentele a fost britanicul James Ellison, de la Paul Bird Motorsport, din cauza unei cazaturi incasate imediat dupa pranz.

Urmatoarea sesiune de antrenamente se va tine peste 2 saptamani, la Jerez de la Frontera. Va fi ultimul test oficial inainte de debutul campionatului in Quatar.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.