Cauta in stiri

RSS Feed

Spaniolul va intra maine in operatie.

Aoyama il va inlocui pe accidentatul Pedrosa!

02.04.2015
Foto ©:

Pilotul de teste Repsol Honda, Hiroshi Aoyama il va inlocui pe Dani Pedrosa care va intra in operatie pentru a elimina problemele cu antebratul.

Dupa cursa de duminica din Qatar, Pedrosa a sustinut ca inca are probleme mari cu acesta.

Pedrosa a incercat pe parcursul iernii sa gaseasca o solutie, din pacate operatia de dupa Jerez din 2014 nu a fost tocmai un succes.

Doctorii l-au sfatuit pe Pedrosa sa nu se mai opereze, iar in timpul testelor de iarna nu a existat nicio problema. Din pacate, odata cu aparitia stresului, disconfortul a reaparut.

Problemele aparute la nivelul antebratului sunt cunoscute in randul pilotilor de motociclete, acumulandu-se presiune ce duce la durere, muschiul devenind prea mare pentru zona in cauza.

Dupa terminarea cursei de duminica, Pedrosa s-a intors in Spania si a fost consultat de specialisti. Ei i-au recomandat sa intre in operatie cat mai repede posibil.

“Evident, nu este o stire ce as vrea sa o impart cu toata lumea.”, a explicat Pedrosa.

“In fine, dupa ce am vorbit cu diversi doctori in care am incredere, am decis ca este singura solutie pentru mine.”

“Voi avea operatia maine si se va folosi o tehnica speciala pentru a scapa de problema care ma afecteaza de foarte mult timp. Sper sa fie un succes!”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.