Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Aprilia castiga titlul mondial al constructorilor la clasa 125GP

09.10.2008
Foto ©: MotoGP

Marele Premiu al Australiei a fost unul extraordinar pentru Aprilia si motocicletele italiene. Prin locul secund obtinut de Stefan Bradl, Aprilia castiga titlul constructorilor la clasa 125GP cu doua etape ramase de disputat. O marturie a suprematiei tehnice Aprilia, care numai in ultimele doua sezoane a adus fabricii din Noale 8 titluri mondiale ale constructorilor si pilotilor.

Aprilia a castigat mai multe titluri mondiale decat orice alta marca italiana. Aprilia a acumulat pana in prezent 32 de titluri mondiale (15 la constructori si 17 la piloti) in ultimii 16 ani si 251 de victorii la clasele 125GP si 250GP in mai putin de 20 de ani.

"A castiga este mereu dificil dar a confirma dominatia Aprilia asa cum am facut-o in ultimele trei sezoane este impresionant." a declarat Leo Francesco Mercanti, CEO Apilia. "Acest titlu este rodul eforturilor unei echipe exceptionale de tehnicieni profesionisti care nu sunt numai devotati dar si pasionati de ceea ce fac. In doar cativa ani au permis unui brand tanar ca Aprilia sa devina o forta mondiala in cursele de motociclism. As dori sa multumesc pilotilor, echipelor si sponsorilor care au facut posibil acest lucru si au castigat prestigiosul titlu din acest sezon confirmand pozitia noastra inalta."

Giampiero Sacchi, director Piaggio Sport, a declarat:
"Acest titlu confirma profesionalismul diviziei de curse de la Piaggio. Mentinerea statusului de castigatori pentru atat de mult timp este extrem de rasplatitor. In acelasi timp Aprilia continua sa fie o scoala pentru campioni care furnizeaza motociclete castigatoare combinate cu tinere talente oferind publicului spectacol sportiv in marele premii la clasele 125cc si 250cc."

Via I Aprilia News

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.