Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Aspar este aproape de a forma o noua echipa in MotoGP alaturi de Ducati

21.07.2009
Foto ©: MotoGP.com

Una dintre cele mai vechi colaborari din Campionatul Mondial MotoGP este foarte aproape de final, Jorge Martinez "Aspar" intentionand sa-si foloseasca experienta in viitorul apropiat pentru un nou proiect la clasa regina.

Spaniolul este in negocieri avansate cu Ducati pentru a forma o echipa satelit in 2010, explicand pentru motogp.com la Sachsenring ca "ideea este sa lucram cu Ducati si mergem inainte cu acest plan. Trebuie sa stabilim ultimele detalii - problema pilotului mai mult decat orice - si speram sa putem anunta ceva cel tarziu pana la Donington."

Desi Alvaro Bautista, actualul pilot al echipei Aspar de la clasa 250GP, ar fi cea mai logica si convenabila alegere pentru postul disponibil, numele sau nu a fost confirmat pana in prezent de nici una din partile implicate. Tanarul pilot spaniol este insa interesat de a trece la 800 cmc, fapt confirmat de discutiile purtate in trecut de acesta cu mai multi manageri de top din MotoGP.

Jorge Martinez "Aspar" si-a manifestat inca de anul trecut dorinta de conduce o echipa satelit in Campionatul Mondial MotoGP, negociind fara succes pana acum cu Yamaha si Suzuki.

Via | motogp.com

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.