Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Barbera intra in MotoGP alaturi de Ducati

20.08.2009
Foto ©: MotoGP

Dupa ce Marco Simoncelli si-a asigurat un loc din 2010 la San Carlo Honda Gresini, iar Alvaro Bautista a prins echipa de fabrica Suzuki, acum a venit randul unui alt star de la 250GP sa migreze catre Campionatul Mondial MotoGP.

Dupa mai multe zvonuri din ultima perioada, Hector Barbera a semnat un contract oficial cu noua echipa de MotoGP Ducati Aspar, o grupare satelit condusa de Jorge Martinez care isi va face debutul anul viitor la clasa regina.

Managerul echipei a incercat in prima instanta sa obtina serviciile lui Alvaro Bautista, cu care a mai lucrat la 250GP, insa dupa ce acesta din urma a acceptat oferta celor de la Suzuki, Jorge Martinez "Aspar" s-a vazut nevoit sa se indrepte rapid catre Hector Barbera.

"Sunt foarte fericit ca voi ajunge in MotoGP, este visul oricarui pilot." a declarat Barbera dupa oficializarea intelegerii. "Ca pilot spaniol, ma motiveaza sa fac parte din noul proiect Aspar."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.