Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Ben Spies dorit in MotoGP din 2010

22.03.2009
Foto ©: MotoGP

Proaspat intrat in Campionatul Mondial de Superbike, pilotul american Ben Spies este deja dorit in MotoGP datorita potentialului sau urias demonstrat pe noul model Yamaha R1 in primele doua etape de anul acesta ale competitiei dedicate motocicletelor de productie.

Herve Poncharal, seful echipei Tech3 Yamaha din MotoGP, a declarat recent unei publicatii franceze ca a ramas profund impresionat de evolutia acestuia si ca il doreste la echipa sa din 2010.

"Sincer, Ben Spies m-a uimit. Este evident ca e un pilot exceptional. Vreau sa-l am pentru 2010! Am vorbit cu el anul trecut, la fel cum am facut si cu Simoncelli. Ben Spies a facut o impresie mare pana acum, si-a castigat pe merit un loc in MotoGP. Este evident pentru mine ca va fi acolo in 2010, si eu sper ca va fi cu noi."

In eventualitatea ca Spies va trece in MotoGP si va alege sa concureze pentru Tech 3 Yamaha, locul lui James Toseland va fi serios amenintat de catre pilotul texan. Herve Poncharal nici nu se gandeste sa renunte la Colin Edwards, despre care are numai cuvinte de lauda, in schimb Toseland este deja vizat datorita evolutiei sale slabe de pana acum.

"James are tot ce a cerut. Noi i-am oferit conditii perfecte pentru ca el sa reuseasca. Acum ne asteptam sa mearga ca ceilalti piloti Yamaha. Singura persoana care detine cheia lipsei sale de performanta este chiar James." a marturisit Herve Poncharal.

Via I motogpmatters

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.