Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Ben Spies va concura la Valencia

03.10.2009
Foto ©: Yamaha Racing

Dupa comunicatul oficial de acum doua zile care-l confirma pe Ben Spies in MotoGP din 2010, Yamaha Motor Company anunta ca pilotul texan va avea o aparitie wildcard in ultima etapa a Campionatului Mondial MotoGP ce se va desfasura la Valencia.

Spies va pilota o motocicleta de teste YZR-M1 utilizata de echipa Yamaha Factory Racing si adusa special pentru el din Japonia.

Etapa de la Valencia este programata intre 6 si 8 noiembrie, la doua saptamani dupa ultima runda a Campionatului Mondial de Superbike din Portugalia.

Aceasta este o buna ocazie pentru Ben Spies de a lua pulsul Campionatului Mondial MotoGP si de a petrece cat mai mult timp pe viitoarea sa motocicleta, mai ales ca la Valencia va avea loc in saptamana de dupa cursa si o sesiune oficiala de teste.

Spies a mai luat contact cu circuitul Ricardo Tormo din Valencia in luna aprilie a acestui an, cu ocazia celei de-a treia etape din World Superbike.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.