Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Spies va fi sprijinit puternic de Yamaha

12.10.2009
Foto ©: Team Tech3

Bossul echipei Tech3, Herve Poncharal, a tinut sa ii reasigure pe toti fanii americanului Ben Spies, ca acesta va beneficia de intreg sprijinul uzinei Yamaha sezonul urmator in MotoGP, dar ca nu poate preciza cu exactitate in ce masura motocicleta YZR-M1 a lui Spies va fi similara cu cea a pilotilor de uzina, Rossi si Lorenzo.

Ben Spies, care in prezent se lupta pentru a cuceri primul titlu World Superbike pentru Yamaha, a semnat sa alerge alaturi de Colin Edwards la echipa satelit Yamaha Tech3 din MotoGP, inlocuindu-l pe James Toseland.

"Sunt mandru de atmosfera creata, acum doi ani eram alaturi de Masao Furusawa (n.r. seful Yamaha Racing) cand acesta era interpelat de catre jurnalisti referitor la faptul ca anticipeaza un an bun pentru Yamaha, avand in vedere nivelul celor doua motociclete de uzina si al celorlalte doua motociclete ale echipei satelit, iar Furusawa a tinut sa ii corecteze ca Yamaha are 4 motociclete de uzina", a raspus Poncharal intrebat fiind de nivelul motocicletei lui Ben de anul viitor.

"In ultimele doua sezoane, am fost in mod constant foarte aproape de catre cei din frunte, la finalul curselor, motoarele fiind sigilate - datorita noilor reguli - asa incat nu am avut ocazia sa compar motoarele lui Valentino si ale lui Jorge cu ale noastre. De asemenea, Ben are contract semnat direct cu Yamaha Japonia, nu cu echipa Tech3. "

"Cred ca Yamaha ne va oferi un sprijin excelent, dar mai detaliat de atat nu va pot raspunde. Sunt sigur ca Ben va beneficia de un sprijin maxim din partea Yamaha, precum au beneficiat si Colin si James in acest an." a concis Poncharal.

Ben Spies, triplu campion AMA Superbike, va porni in ultima cursa SBK din acest sezon de la Portimao, avand un deficit de numai 10 puncte fata de Noriuki Haga. Dupa aceasta, pilotul in varsta de 25 de ani, care a alergat anul trecut de trei ori ca wildcard pentru echipa Rizla Suzuki, isi va face debutul pe Yamaha in cadrul ultimei etape MotoGP de la Valencia.

Spies va debuta in MotoGP impreuna cu actualul sau sef de echipa Tom Houseworth dar si cu mecanicul sau Gregory Wood, amandoi fiindu-i alaturi inca de pe vremea cand concura in AMA Superbike.

Via | crash.net

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.