Cauta in stiri

RSS Feed

premii

BMW M Award va fi oferit la Jerez

25.03.2009
Foto ©: MotoGP

Ca partener vechi de 10 ani al Campionatului Mondial MotoGP, compania germana BMW va oferi celui mai rapid pilot al sesiunii de teste oficiale de la Jerez o masina BMW 135i.

BMW M Award va fi acordat, ca in fiecare an, pilotului care va stabili cel mai rapid tur de circuit in cele 45 de minute televizate de duminica dupa-amiaza.

Masina este o editie limitata "BMW Sauber F1 Team Edition" produsa in numai 135 de exemplare pentru a onora cele 135 de puncte acumulate anul trecut de echipa BMW Sauber F1 in Campionatul Mondial de Formula 1.
 
Masinile BMW se bucura de o mare popularitate printre pilotii MotoGP, Casey Stoner castigand anul trecut un Z4 M Roadster in timp ce Valentino Rossi are chiar doua modele Z4 in garajul casei sale din Italia.

In plus, odata cu prima etapa a Campionatului Mondial MotoGP din Qatar compania germana va acorda pilotilor puncte in functie de performantele lor din calificari. Premiul BMW Best Qualifier Award consta intr-o superba masina BMW M3 Sedan ce va fi castigata la sfarsitul acestui sezon competitional de pilotul cu cele mai multe puncte adunate.

Via | 2WheelTuesday

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.