Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Brad Pitt il admira pe Rossi

17.10.2008
Foto ©: MotoGP

In ciuda faptului ca si el este unul dintre cele mai mari staruri din lume, Brad Pitt se declara un impatimit MotoGP si un adevarat fan al prospatului campion mondial Valentino Rossi.

Intr-un interviu publicat recent in Riders Italian Magazine, Pitt a marturisit ca si-ar dori sa fie ca Rossi, pe care-l admira pentru "succesul sau, dar si pentru spontaneitatea sa, pe care si-o mentine in ciuda popularitatii sale incredibile."

Starul din filme precum "Babel", "Oceans Eleven" si "Troy" a declarat publicatiei: "Suntem amandoi in ochiul public si este rar pentru noi sa avem eroi mari, dar eu am unul pe care-l situez deasupra tuturor, Valentino Rossi. As da orice sa fiu ca el."

"El este intotdeauna cool, pare sa aiba un calm aproape neomenesc." a continuat Pitt, care a mers mai departe descriind stilul lui Rossi ca unul hipnotic. "El poate realiza imposibilul. Arata de parca ar cantari 30 de kilograme si totusi este in stare sa ramana pe asfalt fara sa cada. Arata de parca danseaza cand piloteaza, este poezie pura."

Brad Pitt asista de fiecare data cand este posibil la cursele MotoGP din toata lumea, fiind prezent anul acesta la Mugello pentru a-l vedea pe Rossi castigand etapa si a-l felicita personal dupa cursa, la standurile echipei Fiat Yamaha.

Actorul american in varsta de 44 de ani detine douasprezece motociclete, printre care Harley-Davidson Shovelhead, MV Agusta Brutale 910, Ducati, Confederate Hellcat F124 si Vespa.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.