Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Bridgestone: furnizor unic in MotoGP

25.09.2008
Foto ©: Bridgestone

Zvonurile raspandite la Misano conform carora MotoGP va adopta un singur tip de pneu se pare ca s-au adeverit, Bridgestone devenind unicul furnizor din sezonul 2009.

Schimbarea la o singura marca, care va incheia colaborarea de lunga durata dintre Michelin si MotoGP, va fi confirmata la o intalnire a Grand Prix Commission din Japonia spre sfarsitul acestei luni.

Desi se asteapta ca Michelin sa participe la licitatia pentru contract, sprijinul covarsitor de care se bucura Bridgestone va inclina balanta in favoarea companiei japoneze. Pneurile necesare fiecarei etape vor fi livrate echipelor gratis, acestea urmand sa plateasca doar pentru cele folosite in timpul testelor.

Bridgestone a confirmat sefului Dorna, Carmelo Ezpeleta, ca este dispus sa furnizeze pneuri pentru toata grila de start din 2009 dar ultimele detalii vor fi facute publice weekendul viitor la Twin Ring Motegi. Ezpeleta a primit asigurari din partea Bridgestone dupa intalnirea avuta cu managementul japonez la inaugurarea recenta a cursei de Formula 1 de la Valencia.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.