Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Bridgestone explica incidentul de la Motegi

20.05.2009
Foto ©: Bridgestone

Bridgestone a anuntat dupa etapa MotoGP desfasurata weekendul trecut la Le Mans ca a elucidat misterul din jurul starii deplorabile in care se afla anvelopa fata utilizata de pilotul spaniol Dani Pedrosa in Japonia.

Dupa ce si-a cerut scuze intregii echipe Repsol Honda si s-a autosesizat la incheierea cursei finale de la Motegi, se pare ca verificarile amanuntite efectuate de producatorul japonez de anvelope au dat roade, demonstrand ca acesta este un caz izolat.

Tohru Ubukata, managerul Bridgestone Motorsport, s-a bucurat ca performantele lui Pedrosa nu au avut atunci de suferit si declara ca singurul factor vinovat de incident il reprezinta o ciudata infiltrare a unui corp strain in anvelopa.

"De la Motegi incoace am aflat mai multe despre anvelopa fata a lui Dani. Dupa o inspectie detaliata, am gasit un obiect strain de mici dimensiuni intepenit intre straturile slickului fata. Acesta a fost inceputul unui punct slab din cauciucul anvelopei care, in timpul desfasurarii cursei, si-a croit drum catre suprafata, cauzand formarea unei crapaturi." a marturisit Ubukata, ferindu-se sa precizeze daca Bridgestone considera ca obiectul strain ar reprezenta o greseala de fabricatie sau daca s-ar fi putut infiltra acolo in timpul weekendului competitional.

Bookmark and Share
hmm by andy on 23.05.2009
eu cred ca a fost o greseala de fabricatie..adica era prea de tot ca sa fost ceva un sabotaj ceva..nush ce sa zic..
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.