Cauta in stiri

RSS Feed

parteneriate

bwin isi reinnoieste contractul in MotoGP

15.07.2009
Foto ©: MotoGP.com

bwin va continua sa sponsorizeze Campionatul Mondial MotoGP si in sezonul competitional 2010, liderul mondial in distribuirea jocurilor si divertismentului online reinnoindu-si in acest sens contractul cu Dorna Sports S.L., detinatorul drepturilor asupra MotoGP.

Parteneriatul de succes dateaza inca din 2004, bwin urmand sa fie in continuare sponsorul de nume al curselor din Spania si Portugalia dar se va implica activ si in cele programate sa aiba loc pe circuitele Misano si Brno.

"Pe tot parcursul anilor colaborarii noastre bwin s-a dovedit a fi un partener important si de incredere pentru MotoGP cu multa motivatie si inovatie. Fara indoiala, bwin ofera campionatului MotoGP mai multi cai putere." a declarat Pau Serracanta, Managing Director Dorna.

"Suntem mandri sa continuam parteneriatul nostru cu Dorna Sports fiind extrem de legati de Campionatul Mondial FIM MotoGP. Audienta MotoGP atinge sute de milioane de telespectatori in Europa si in lume. A devenit unul dintre cele mai atractive sporturi la nivel mondial si se potriveste perfect cu brandul bwin." a marturisit Andrea Gaudenzi, seful departamentului Sports Marketing al bwin.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.