Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Capirossi are incredere in noul GSV-R

28.01.2009
Foto ©: MotoGP

Loris Capirossi este pregatit pentru o noua runda in Campionatul Mondial MotoGP, un sezon ce-l va gasi pilotand o motocicleta Suzuki GSV-R complet refacuta, in al doilea an al sau petrecut la echipa de fabrica japoneza.

Pilotul italian va continua saptamana viitoare la Sepang pregatirea pentru competitia de anul acesta, alaturi de o intreaga serie de piloti rivali, si este nerabdator sa revina in mijlocul actiunii.

"Abia astept sa pilotez din nou!" a declarat Capirossi, al carui ultim test a fost unul privat la Phillip Island spre sfarsitul anului trecut. "In timpul vacantei de iarna am devenit mai motivat, si fizic sunt intr-o forma excelenta."

Capirossi si coechipierul sau Chris Vermeulen au participat impreuna in Japonia la sesiunea de teste desfasurata cu modelul GSV-R in tunelul de vant, datele obtinute fiind prelucrate de inginerii echipei in timpul embargoului de iarna impus de organizatori.

"Aerodinamica, motorul si cadrul sunt noi noute, si ma astept la multe din acest punct de vedere datorita muncii depuse in Japonia. Am sperante mari din aceasta cauza!" a marturisit veteranul pilot italian.

"La Sepang ne vom concentra asupra setarilor; nu ne intereseaza in acest moment timpii. Scopul este sa fim pregatiti pentru prima cursa din an, si sa avem cel mai bun sezon posibil."

Cel de-al doisprezecelea sezon al lui Capirossi in cursele de Grand Prix va incepe pe 12 aprilie, odata cu prima etapa a sezonului competitional 2009 din Qatar.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.