Cauta in stiri

RSS Feed

lansari

Capirossi la lansarea Bridgestone Battlax BT-016

22.03.2008
Foto ©:

Pilotul echipei MotoGP Rizla Suzuki a participat la lansarea oficiala a noii gume Bridgestone Battlax BT-016 care adopta tehnologii derivate direct din anvelopele de curse.

Pe langa faptul ca pilotul a raspuns intrebarilor jurnalistilor el a efectuat si cateva ture pe circuitul de la Jerez, incaltand noul cauciuc pe un GSX-R. Urmand indicatiile unui faimos fost pilot de curse, Jeremy McWilliams, care a colaborat cu Bridgestone si la realizarea modelului BT-016, Loris a incins anvelopele si audienta.

Modelul BT-016 este un pneu dedicat motocicletelor sport, capabil sa accentueze aderenta pe sosele. Imbinarea cunoistintelor dobandite in cursele MotoGP si metodele de constructie patentate de Bridgestone in decursul existentei au condos la realizarea acestei serii de anvelope cu excelente performante in acceleratie, franare si pe curbe. Durata de utilizare si zgomotul de rulare au fost deasemenea imbunatatite, ceea ce l-a facut pe Capirossi sa declare:” BT-016 este o anvelopa grozava si-mi creeaza o senzatie de siguranta, mai ales pe roata fata. Anvelopa spate se comporta intocmai ca cea de competitie, ceea ce n-am mai simtit niciodata la un cauciuc.”

Il puteti urmari pe Capirossi si anvelopele Bridgestone pe 30 martie la Jerez in etapa de MotoGP.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.