Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Capirossi lauda progresul Suzuki

01.04.2009
Foto ©: Rizla Suzuki

Dupa ce a terminat doua din cele trei sedinte de teste oficiale in top 3, pilotul italian in varsta de 35 de ani, Loris Capirossi, asteapta cu interes inceputul sezonului competitional, unde va concura pentru al doilea an la rand in compania celor de la Suzuki.

Daca anul trecut modelul GSV-R a vazut o singura clasare pe podium alaturi de Capirossi, acesta terminand sezonul 2008 pe locul 10, versiunea 2009 a motocicletei este una 100% imbunatatita, dovedindu-si performantele la Sepang, Qatar si nu in ultimul rand Jerez, unde italianul a avut al treilea timp dupa Valentino Rossi si Casey Stoner.

Cred ca aceasta a fost o zi foarte buna, dimineata am gasit o setare ce mi-a permis sa merg mai rapid fara disconforturi. Am lucrat din greu cu intreaga echipa, am testat o multime de lucruri noi si acum am un sentiment bun; pot sa afirm ca este o imbunatatire de 100% fata de anul trecut! In fiecare test ne-am afirmat si acest lucru este important pentru noi”, declara Loris.

Chiar daca in Qatar lucrurile nu au mers la fel de bine, Suzuki ocupand pozitia a sasea, pilotul nu a vrut sa se lase descurajat de acest rezultat in defavoarea celorlalte.

Uzina a facut o treaba foarte buna aceasta iarna, dar trebuie sa continuam deoarece avem potential, poate nu de top dar trebuie sa ajungem acolo.”, afirma Capirossi care pe circuitul spaniol Jerez a fost la o distanta de 1.111 secunde fata de fostul sau coechipier de la Ducati, Casey Stoner. “Tin sa multumesc intregii echipe pentru munca efectuata in timpul testelor si in mod special celor de la Suzuki pentru motocicleta pusa la dispozitia noastra.

Via | Crash.net

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.