Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Capirossi ramane la Suzuki si in 2010

28.08.2009
Foto ©: Rizla Suzuki

Suzuki Motor Corporation a anuntat oficial ca si-a asigurat serviciile lui Loris Capirossi si pentru sezonul competitional 2010, experimentatul pilot italian urmand sa semneze prelungirea actualului sau contract in timpul etapei din acest weekend de la Indianapolis.

Rizla Suzuki si-a finalizat astfel noua formula de atac pentru anul viitor, dupa ce a surprins pe toata lumea prin inlocuirea lui Chris Vermuelen cu Alvaro Bautista, tanarul pilot spaniol in varsta de 24 de ani urmand sa evolueze minim doua sezoane pentru producatorul din Hamamatsu.

"Sunt foarte fericit sa continui munca alaturi de Suzuki si toata lumea implicata in Racing Group si echipa. Imi place sa lucrez cu oamenii mei si ma simt ca acasa aici. Cand am venit la Suzuki mi-am dorit cu adevarat sa castig curse si asta inca este tinta." a declarat Capirossi care, asemenea lui Jorge Lorenzo, a rezistat eroic unei oferte recente din partea celor de la Ducati.

Paul Denning, managerul echipei, a declarat: "Speram ca Loris, cu exuberanta tanarului Alvaro din sezonul viitor, va fi un bun parteneriat. Loris este un coechipier minunat dar in mod cert nu va dori sa fie invins de un pilot mai tanar deci sunt sigur ca va lupta din greu!"

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.