Cauta in stiri

RSS Feed

recuperari

Capirossi va reveni in MotoGP la Assen

25.06.2008
Foto ©: MotoGP

Pilotul echipei Rizla Suzuki Loris Capirossi, care a suferit o accidentare la mana in etapa MotoGP din Catalunia absentand si pe Donington Park saptamana trecuta, va reveni in cursa weekend-ul acesta in Olanda la Assen. Starul italian nu este pe deplin recuperat dar va urca din nou in saua motocicletei sale pentru a continua dezvoltarea modelului Suzuki GSV-R si a-si urma traseul bun din sezonul curent competitional.

"Sunt 100% sigur ca pot concura si abia astept sa ma urc din nou pe motocicleta mea. A fost foarte greu sa ma uit la ultima cursa, dar vreau sa-l felicit pe Ben deoarece a mers bine in prima lui cursa GP. Cu siguranta a fost foarte ciudat sa-l privesc cum lucreaza cu echipa mea si stand in scaunul meu din garaj! Trebuie sa continui de unde am ramas si sa imbunatatesc motocicleta deoarece simt ca rezultatele de top sunt dupa colt." a declarat Loris Capirossi.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.