Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Casey Stoner pasionat de karting

31.01.2009
Foto ©: Reuters Pictures

Campionul Mondial MotoGP 2007 Casey Stoner a dezvoltat o adevarata pasiune pentru karting dupa ce l-a invins pe Felipe Massa intr-o cursa amicala desfasurata pe gheata, eveniment ce a facut parte din intalnirea anuala cu presa, Ducati-Ferrari Wrooom de la Madonna di Campiglio.

Pilotul american a recidivat zilele trecute pe o pista de karting de langa Murray Bridge in sudul Australiei, pilotand din nou acelasi tip de kart Monaco echipat cu un motor Leopard de 125 cmc.

"Am fost foarte multumit de kartul Monaco si motorul Leopard, l-am mai testat o data si pentru mine este grozav de distractiv, este usor de condus si extrem de fiabil." a declarat Stoner. "Il alimentam cu combustibil si merge si merge si merge ceea ce-mi permite sa ma concentrez la pilotat in loc sa ma ingrijorez asupra setarilor si celorlalte lucruri."

"Am facut cateva tururi intr-un kart pe cand aveam in jur de 10 ani dar de atunci nu am mai fost intr-un kart adevarat de curse, doar in niste karturi in patru timpi de inchiriat care sunt la mare distanta de cele adevarate."

Stoner a petrecut jumatate de zi pe circuit sub atenta supraveghere a multiplului campion de karting al Australiei, Remo Luciani, care a avut numai cuvinte de lauda la adresa pilotului australian.

"Remo a fost cel mai mare ajutor posibil, el a fost dispus sa calatoreasca ore pentru a veni si a petrece ziua setand kartul pentru mine si a ma ajuta sa testez si sa cunosc cu adevarat acest decor in care vroiam sa ma implic de ceva timp."

"In ceea ce priveste kartingul planuiesc sa concurez poate in viitor pentru a-mi ascuti indemanarea pe patru roti si sa vedem cum va merge." a marturisit Casey Stoner.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.