Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Casey Stoner revine la Estoril

01.10.2009
Foto ©: MotoGP.com

Dupa ce a absentat de la ultimele trei runde ale Campionatului Mondial MotoGP, Casey Stoner va reveni in mijlocul actiunii pentru etapa din Portugalia de la sfarsitul acestei saptamani.

Pilotul australian a sosit deja in Europa si urmeaza sa i se alature coechipierului sau Nicky Hayden pe faimosul circuit Estoril, Stoner aflandu-se intr-un concediu medical prelungit inca de la sfarsitul lunii iulie.

Mai multe zonuri au circulat de atunci in jurul pilotului de la Ducati insa in final o echipa de medici privata a declarat ca seria de accidentari si operatiile suferite in ultimii ani au fost de vina pentru caderea fizica a australianului.

Presupusa infectie cu un virus necunoscut vehiculata in presa a fost exclusa in urma analizelor medicale amanuntite efectuate, Casey Stoner revenind acum la o greutate aproape ideala de 60 de kilograme.

"Sigur ca astept cu nerabdare sa concurez in weekend. Trei curse absentate reprezinta cea mai mare perioada departe de circuit din viata mea. A fost foarte greu sa accept sfatul medicilor de a ma opri. In trecut am concurat chiar si accidentat, ca in ultimele curse ale sezonului 2008 cand aveam incheietura fracturata, dar de data aceasta nu a fost posibil si desigur mi-a parut foarte rau pentru echipa." a marturisit Casey Stoner.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.