Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Stoner va lipsi la urmatoarele trei curse

10.08.2009
Foto ©: motogp.com

Casey Stoner, aflat pe locul 3 in campionat cu 150 de puncte, nu va lua parte la urmatoarele trei curse MotoGP si se va intoarce in campionat la inceputul lui octombrie la Marele Premiu al Portugaliei.

Inca de la Marele Premiu al Cataluniei, australianul s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate care i-au afectat in mod direct rezultatele din ultimele cinci curse. Stoner a luat aceasta decizie dificila dupa ce s-a consultat cu doctorii sportivi care l-au ingrijit multi ani in Australia. In aceste momente dificile, pilotul va avea intreg sprijinul echipei Ducati, impreuna cu care a realizat performante de top in ultimele trei sezoane MotoGP.

Mika Kallio va fi noul coleg al lui Nicky Hayden in echipa Ducati Marlboro pentru urmatoarele trei curse, multumita bunei colaborari intre Ducati si echipa satelit condusa de Paolo Campinoti. Kallio se afla la sezonul sau de debut in MotoGP si a demonstrat deja ca poate fi foarte competitiv pe prototipul GP9. Pentru cursa din Brno (Cehia), locul sau in echipa Pramac va fi luat de pilotul World Superbike, Michel Fabrizio.

Via | motogp.com

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.