Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Clasa 250GP oficial inlocuita cu 600cc

28.06.2008
Foto ©: MotoGP

FIM a anuntat oficial, in cursul zilei de ieri la Assen, inlocuirea mult disputata in consacrata clasa 250GP, a motoarelor de 250cc in doi timpi cu unele de 600cc in patru timpi incepand cu 2011. Reglementari suplimentare vor fi stabilite in viitorul apropiat la o data nespecificata. Dorna Sports, detinatorul drepturilor asupra MotoGP, a dat publicitatii urmatorul comunicat de presa:

Inlocuirea clasei 250cc

Cu aplicare din 1.01.2011, Comisia Grand Prix a acceptat urmatoarea propunere, adoptata de majoritatea membrilor MSMA (Motorcycle Sport Manufacturers Association): motoare in 4 timpi de 600cc maxim si 4 cilindri maxim. O instiintare va fi trimisa tuturor producatorilor. Candidaturile constructorilor interesati in a lua parte in noua clasa trebuie sa fie adresate FIM si Dorna cel tarziu pana pe 31 iulie 2008. Specificatii tehnice mai amanuntite vor fi discutate si stabilite.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.