Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Colin Edwards: "Il voi ajuta pe Ben Spies"

11.10.2009
Foto ©: Yamaha Racing

Pilotul echipei satelit Yamaha Tech 3, americanul Colin Edwards a declarat ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a-l ajuta pe Ben Spies sa devina un succes imediat in sezonul MotoGP 2010.

Texanii Spies si Edwards sunt buni prieteni si vor face parte anul viitor din echipa lui Herve Poncharal Yamaha Tech3.

Edwards l-a sprijinit si pe James Toseland in iarna dinaintea primului sezon MotoGP pentru britanic. In timpul testelor, americanul a fost mereu o sursa de sfaturi si i-a permis lui Toseland acces complet la setarile si datele sale, inainte ca acestia sa se certe din cauza schimbarii controversate a sefului de echipa.

Ben va avea acces la toate datele mele, fara nici o problema. Voi fi acolo daca va dori sa vorbim despre orice. Nu am nimic de ascuns. Orice intrebari va avea, voi fi primul care va incerca sa ii dea un raspuns sincer,” a declarat Edwards.

In ciuda bunavointei sale de a-l ajuta pe Spies, americanul e mai hotarat ca niciodata sa se claseze in topul pilotilor proveniti din echipele private. Acesta a adaugat: “Il voi ajuta pe Ben insa nu vreau ca el sa ma invinga. Voi fi acolo si voi da din nou tot ce pot.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.