Cauta in stiri

RSS Feed

Pilotul britanic este urmarit de ghinion!

Crutchlow: " Este un dezastru complet!"

Ciprian | 06.05.2014
Foto ©:

Britanicul Cal Crutchlow este cu moralul la pamant dupa cursa din Spania.

Dupa accidentul din Austin unde acesta s-a lovit la mana dreapta, Crutchlow nu a putut concura la Argentina Grand Prix. Dupa cele 2 saptamani de tratament el a revenit la a 4-a runda a campionatului de la Jerez.

La finalul turului 5, Crutchlow a iesit in afara pistei dupa o problema la frana fata.

Dupa cursa de la Jerez, Crutchlow a explicat: “Nu am avut frane, nu stiu de ce, acestea nu functionau. Am facut 2 ture, m-am simtit extraordinar, am depasit multi piloti si am ajuns in fata grupului si eram fericit.”

“ Echipa mea a facut treaba buna pentru setarile cursei. M-am simtit bine, motocicleta frana foarte bine pana cand intr-un tur toate acestea s-au oprit, actionam la maxim si nu se intampla nimic. Asa ca am incercat sa pun cat mai putina presiune pe roti.”

“Urmatorul corner, nu am avut deloc frana, zero, nimic, asa ca am incetinit din nou, am apasat frana fata de mai multe ori, a mers. L-am lasat pe Hernandez sa ma depaseasca, apoi am mai trecut 3 corner-uri si am franat din nou, iar numai functiona, asa ca am oprit motocicleta cu frana spate.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.