Cauta in stiri

RSS Feed

...dupa lupta stransa si problemele cu fata motocicletei.

Crutchlow si-a dislocat glezna in accidentul de la Mugello.

Ciprian | 03.06.2015
Foto ©:

Cal Crutchlow a avut parte de un accident duminica pe circuitul italian si si-a dislocat glezna la doar 3 tururi pana la final.

Pilotul CWM LCR Honda a avut probleme cu fata motocicletei de-a lungul cursei. A reusit sa il depaseasca pe Brit dar pe un viraj totul a luat o intorsatura urata.

Crutchlow a spus: “Este dezamagitor pentru toata echipa CWM LCR Honda. A fost un weekend bun pana sa inceapa cursa. Am avut un 38 pe roata fata ceea ce inseamna ca virajele nu au fost tocmai usoare dar credem ca putem ajunge usor usor la setarea potrivita.”

“Din pacate, roata fata m-a pacalit si am cazut pe viraj. Piciorul mi l-a prins in spatele motocicletei, din care a rezultat o glezna dislocata. Deci, am parte de multa durere si va trebui sa am grija de tratament si restul.”

“Desigur, sunt dezamagit fiindca a fost o cursa buna dar am aratat ca Honda munceste foarte mult si trebuie sa revenim mai puternici in Barcelona.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.