Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Pedrosa vorbeste la iesirea din spital

07.03.2009
Foto ©: MotoGP

Pilotul spaniol Dani Pedrosa a fost externat in cursul zilei de azi din Institutul Universitar Dexeus, acolo unde a suferit miercurea trecuta doua interventii chirugicale necesare in urma cazaturii grave din timpul testelor desfasurate in Qatar.

Inainte de a parasi incinta spitalului, reprezentantul Repsol Honda alaturi de renumitul specialist Dr. Xavier Mir au sustinut o conferinta de presa in care amandoi s-au declarat multumiti de rezultatele operatiilor. Timpul de recuperare prognozat este de aproximativ o luna de zile, Pedrosa fiind optimist in legatura cu participarea sa in prima etapa MotoGP de anul acesta din Qatar.

"Ma simt intr-adevar mult mai bine. Cand am ajuns adevarul e ca genunchiul nu arata prea bine, dar operatia a decurs bine si sunt multumit. In aceasta dimineata Dr. Ferreira a facut ultima verificare si am vazut cat de bine arata genunchiul." a marturisit Pedrosa.

 "Acum trebuie sa ma odihnesc un pic deoarece este foarte important sa acord corpului o pauza in primele zile, sa las lucrurile sa-si urmeze cursul, apoi imi voi incepe planul de recuperare. Imi imaginez ca la inceput va fi dificil sa dau pielii si genunchiului un grad de elasticitate. In legatura cu bratul meu, acest lucru nu va fi asa de complicat, deoarece nu va fi imobilizat pentru mult timp."

"Avem de gand sa muncim mult si sa fim gata pentru prima cursa din Qatar, dar cand ziua va veni va trebui sa vedem daca sunt cu adevarat in stare perfecta sa ma urc pe motocicleta. Obiectivul este sa incerc sa fiu pregatit pentru prima cursa. Nu iti alegi sa fii intr-o situatie ca asta, dar nu avem alta optiune decat sa infruntam lucrurile si sa mergem mai departe."

"Am cazut de multe ori si am luptat mereu si asta voi face din nou. Ma voi intoarce la a pilota rapid pe motocicleta, si este adevarat ca am niste probleme in acest pre-sezon, dar nu putem face nimic in privinta asta, trebuie sa mergem inainte."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.