Cauta in stiri

RSS Feed

Moto2

Directorul tehnic Moto2 vorbeste despre motorul Honda

09.03.2010
Foto ©: motogp.com

Mike Webb, directorul tehnic al Moto2 World Championship, vorbeste despre puterea motoarelor Honda, dupa prima zi de teste desfasurate la Valencia.

Discutand despre caracteristicile noilor motoare ce vor fi utilizate in sezonul inaugural Moto2, Mike Webb a declarat:

"Este un motor bazat pe cel prezent pe Honda CBR 600 RR, la care s-au luat in calcul trei mari obiective: fiabilitatea mai presus de toate, acelasi nivel de performanta pentru toata lumea si competitivitatea."

Webb a dezvaluit ceea ce pana acum era stiut doar de Honda si Geo Technology: "Motoarele au aproximativ 140 cp (n.r. putere similara cu cea a motoarelor din World Supersport), si, din ce am vazut astazi, putem spune ca va fi un campionat excelent. Am discutat cu unii dintre mecanicii sefi ai echipelor si toti s-au aratat multumiti. Majoritatea au declarat ca motoarele sunt foarte similare cu cele preparate deja de echipe, special pentru pilotii lor. Motoarele sunt noi si performantele lor vor creste pe masura ce se va inainta in sezon."

"Sunt foarte multumit de cum au evoluat lucrurile astazi, am avut foarte putine probleme. Dupa o prima zi de testari suntem la mai putin de o secunda in urma celei mai rapide motociclete de 250, iar conditiile meteo sunt ceva mai defavorabile, fiind mai frig acum," a mai adaugat Webb.

Via | MotoGP

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.