Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Donington Park reprimeste licenta FIM

12.06.2009
Foto ©: mxlarge.com

Federatia Internationala de Motociclism a reinnoit licenta de grad A pentru circuitul din Donington Park, confirmand ca este in conformitate cu regulamentele in vigoare si implicit apt sa poata gazdui Marele premiu al Marii Britanii, ce va avea loc in iulie 2009.

Licenta a fost data ca urmare a unei inspectii amanuntite a circuitului efectuata de catre inspectorul FIM, Claude Danis. Domnul Danis a confirmat ca totul functioneaza in concordanta cu omologarile necesare, in special cele legate de zonele de degajare dintre virajele McLeans si Coppice.

Marele premiu al Marii Britanii se va desfasura intre 24-26 Iulie cand James Toseland va beneficia din nou de intregul suport al fanilor englezi, in ciuda prestatiei slabe de anul trecut, el fiind singurul reprezentant al natiunii la aceasta clasa.

La clasa 125 cc insa, Bradley Smith, actualul lider al clasamentului, se va lupta cot la cot cu alti doi tineri talentati britanici, Danny Webb si Scott Redding, cel din urma fiind si castigatorul de anul trecut al cursei de pe teren propriu.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.