Cauta in stiri

RSS Feed

anunturi

Dorna anunta Dewalt ca un nou sponsor

11.12.2008
Foto ©: Dewalt

Cel mai important producator de scule electrice si accesorii din lume, Dewalt, s-a alaturat Campionatului Mondial MotoGP ca principalul furnizor de scule profesionale electrice pentru sezoanele 2009 si 2010.

Multumita unui nou acord cu Dorna Sports, produsele Dewalt vor fi folosite la standurile MotoGP de catre personalul operational Dorna responsabil cu circuitele, incepand de anul viitor.

De peste 80 de ani, Dewalt si-a dobandit reputatia pentru proiectarea si construirea de scule profesionale pentru uz industrial, avand pe parcursul ultimilor cinci ani cea mai rapida crestere din domeniu.

Noul parteneriat cu Dorna Sports va permite companiei Dewalt sa exploateze optiunile globale de marketing acordate de MotoGP si sa-si intareasca pozitionarea brandului in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Pete Morris, vicepresedintele Dewalt Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat: "Suntem bucurosi sa anuntam noul nostru parteneriat cu Dorna si MotoGP. Este important pentru brandul nostru sa fie asociat cu un sport energic in plina crestere, cu un acces puternic la targetul nostru demografic si de clienti."

Pau Serracanta, managing director al Dorna Sports, a afirmat: "Suntem incantati sa uram bun venit Dewalt in Campionatul Mondial MotoGP ca principalul furnizor de scule electrice. Compania are legaturi stranse cu sporturile motorizate si calitatea produselor lor va fi recunoscuta de numarul in crestere de fani MotoGP."

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.