Cauta in stiri

RSS Feed

Ducati face progrese.

Dovizioso: "Am confirmat ca GP15 este competitiv!"

Ciprian | 15.04.2015
Foto ©:

Echipa Ducati a ajuns pe podium inca odata prin Andrea Dovizioso dupa ce acesta a obtinut locul secund pe Circuit of The America’s.

Dovizioso a reusit de asemenea sa obtina locul 2 si in runda de deschidere MotoGP 2015 din Qatar, demonstrand ca motocicleta pilotata de el, Ducati Desmosedici GP15 "este competitiva".

Dovizioso s-a luptat pentru locul 2 cu Valentino Rossi in Austin.

Acesta a spus: “A fost o cursa superba! Si sunt foarte multumit personal pentru ca aici in Austin cursele sunt intotdeauna speciale, pe circuit trebuie sa iti administrezi energia, anvelopele si ritmul.”

“Sunt multumit de munca depusa de echipa mea fiindca este o pista diferita fata de Losail si am demonstrat ca GP15 este competitiv si am reusit in weekend diverse imbunatatiri.”

“Anul acesta am avut doua curse extraordinare, dar vom continua sa muncim fiindca mai avem de lucrat la franare si tractiune, mici ajustari care vor face diferenta.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.