Cauta in stiri

RSS Feed

Detalii:Ducati confirma participarea la clasa OPEN!

Ducati confirma participarea la clasa OPEN!

Ciprian | 03.03.2014
Foto ©:

Managerul general al celor de la Ducati Corse, Gigi Dall’Igna a confirmat faptul ca Andrea Dovizioso si Cal Crutchlow vor participa la clasa Open pentru 2014.

Pilotii din categoria Open sunt aceiasi ce fac parte si din categoria de baza, dar “Open” le permite folosirea sistemelor hardware si software Magneti Marelli ECU si folosirea unui rezervor cu o capacitate mai mare.

De asemenea, clasa Open le permite pilotilor 12 modificari la nivelul motorului in loc de 5, pe durata sezonului.

Dall’Igna a spus: “ Am studiat cu atentie regulile pentru partea tehnica si am ales optiunea Open fiindca este cea mai interesanta pentru Ducati.”

“Pot spune ca pachetul electronic vine din partea celor de la Magneti Marreli, fiind de o calitate foarte buna, permitandu-ne folosirea acestuia pe toate functiile principale ale motocicletelor.”

Echipa Ducati sustine ca va face teste in continuare pe motorul si motocicletele lor pe parcursul campionatului, sperand sa devina cat mai competitivi.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.