Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Ducati va oferi sustinere maxima pentru toate echipele MotoGP

24.10.2008
Foto ©: MotoGP

Livio Suppo, project manager-ul Ducati MotoGP, a conceput un plan de atac ce are la baza informatii si motociclete egale in 2009.

Pregatind terenul pe toate fronturile pentru lupta la titlurile mondiale de anul viitor, Ducati va face un efort sustinut pentru a asigura egalitate intre toate echipele proprii. Livio Suppo a declarat ca unul dintre scopurile producatorului italian va fi de a oferi motociclete la fel de competitive, indiferent daca sunt ale fabricii sau satelit.

"Motocicleta va fi egala celei de fabrica. Fiecare sef de echipa este contractat de Ducati, deci sa zicem ca vor primi acelasi sprijin si aceeasi capacitate de a schimba informatii. Facem un efort mare sa oferim acelasi ajutor pentru toata lumea." a marturisit Suppo inainte de ultima etapa de la Valencia.

"In acest sezon am fost intens criticati de lume, care zicea ca motocicleta este numai pentru Casey, dar poate uita de faptul ca am lipsit de pe podium de doua ori!" a ras seful Ducati, referindu-se si la podiumurile aduse deToni Elias la sfarsitul sezonului

In ciuda intentiei de egalitate, sesiunea de teste de dupa cursa de luni nu va regasi toti pilotii Ducati pe ultimul prototip. In schimb, obiectivul este de a prezenta tuturor noul Desmosedici inainte de sfarsitul anului.

"Planul pentru testele de iarna de aici la Valencia si Jerez este urmatorul: aici vom avea doua GP9 pentru Casey si Nicky, iar restul pulotilor pe GP8. Apoi la Jerez, unde Casey nu va pilota, vom incerca sa dam tuturor un GP9, daca vom putea."

Pe langa pilotii fabricii Stoner si Hayden, grila de start Ducati 2009 include pe Mika Kallio, Niccolo Canepa si Sete Gibernau, toti confirmati saptamana trecuta ca piloti satelit.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.