Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Dunlop, furnizor unic de pneuri in Moto2

30.06.2009
Foto ©: Dunlop

Comisia Grand Prix, alcatuita din FIM, Dorna Sports, IRTA (echipele satelit) si MSMA (constructorii), s-a intrunit in acest weekend la Assen pentru a stabili regulamentele sezoanelor 2010 MotoGP si Moto2.

Cea mai importanta hotarare este data de regula furnizorului unic, ce va fi adoptata si la noua clasa Moto2. Producatorul britanic Dunlop devine astfel furnizorul tuturor pneurilor in Moto2, pentru urmatorii trei ani.

Avand in vedere ca noua clasa avea ca scop principal reducerea costurilor, aplicarea regulii furnizorului unic pare un pas absolut firesc. Dimensiunile jantelor vor fi limitate la dimensiunile 3.75″ x 17″ pentru fata respectiv 6.00″ x 17″ pentru spate.

Comisia a confirmat si regulamentul actual din MotoGP pentru sezonul urmator, pastrandu-se data si durata antrenamentelor dar si posibilitatea ca un pilot sa dispuna de 2 motociclete.

Via | motogp.com

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.