Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Dupa operatia de succes, Lorenzo vrea sa termine in top 5 in China

16.04.2008
Foto ©: Fiat Yamaha

Dupa operatia de la bratul drept, pilotul Fiat Yamaha a fost usurat ca aceasta a fost un succes. Ieri la conferinta de presa, la o zi dupa ce a fost la USP Institut Universitari Dexeus din Barcelona, Lorenzo a fost intr-o stare foarte pozitiva cand a vorbit cu reprezentantii presei.

Operatia a avut un rezultat foarte bun” a spus liderul actual al campionatului. “Dr. Xavier Mir mi-a spus ca bratul e mai rau decat credea asa ca sunt foarte bucuros ca am luat decizia de a-l opera.”

 Intrebat de programul sau de reabilitare, Lorenzo a spus: “sper ca voi concura in China, nu la potential maxim, pentru ca asta ar fi imposibil, dar sper sa pot termina cursa, chiar in top 5

 Analizand startul sau senzational in primul campionat MotoGP, Lorenzo a adaugat: “Este absolut incredibil. Chiar cu 2 luni in urma nu cred ca putea cineva sa prevada un asemenea rezultat, 3 pole-positions si ritmul pe care am reusit sa il mentin. Dar trebuie sa stam calmi pentru ca sezonul e foarte lung

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.