Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Echipa lui Gibernau se retrage din MotoGP

13.07.2009
Foto ©: MotoGP.com

Dupa 8 runde disputate, echipa satelit Grupo Francisco Hernando a anuntat retragerea din MotoGP, viitorul pilotului spaniol Sete Gibernau in Campionatul Mondial aflandu-se sub semnul intrebarii.

Fostul vicecampion mondial a concurat la sase din cele opt curse desfasurate pana in prezent, lipsind la doua runde din cauza unei accidentari suferite in Franta. Veteranul Gibernau, reintors in MotoGP dupa o absenta de doi ani, a declarat: “Sunt cel mai surprins de aceasta decizie, toti din echipa au luptat pentru a merge inainte cu acest proiect. La un nivel personal era un joc important insa la fiecare cursa proiectul atingea obiective din ce in ce mai mari. Este pacat ca a trebuit sa ne retragem chiar atunci cand eram aproape de a obtine rezultatele scontate.

Decizia s-a datorat situatiei economice globale iar echipa Grupo Francisco Hernando a decis sa isi directioneze investitiile in celelalte proiecte, ca si promotori si constructori, ” s-a declarat in anuntul oficial.

Gibernau, ce a reusit sa adune 12 puncte in acest sezon, a multumit sponsorilor personali, fanilor si mediei, dar nu a facut nici o declaratie daca va incerca sa continue sa piloteze in campionat.

Via | motogp.com

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.