Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Etapa din Ungaria "cel mai probabil sa fie anulata"

10.02.2009
Foto ©:

Etapa MotoGP din Ungaria, programata sa aiba loc in data de 20 septembrie pe noul circuit Balatonring, pare sigur sa nu mai poata fi sustinuta.

Desi nu exista o confirmare oficiala in acest sens, oficiali de rang inalt din MotoGP au declarat saptamana trecuta cu ocazia primelor teste oficiale de la Sepang ca etapa are toate sansele ca "cel mai probabil sa fie anulata".

Constructia noului circuit a inceput in septembrie anul trecut, acesta fiind menit sa gazduiasca printre altele si cursa inlocuitoare etapei MotoGP din China. Impactul crizei economice mondiale pare sa fie principalul motiv, dar nu exista in acest moment explicatii clare in legatura cu posibila anulare.

Conform planurilor circuitului Balatonring, acesta trebuie in stadiu final sa poata adaposti 150.000 de fani, costurile proiectului urmand sa se ridice la suma totala de 271 de milioane de dolari.

In eventualitatea pierderii etapei unguresti calendarul MotoGP ar fi redus la 17 curse, neexistand detalii referitoare la o posibila alternativa de inlocuire.

Unele voci au sugerat mutarea cursei pe noul circuit din Portimao in Portugalia, dar data fixata este prea apropiata de actuala etapa de la Estoril din 4 octombrie.

via I MCN

Bookmark and Share
NU by eu on 18.02.2009
Nu-i nimic adevarat.Era doar o stire neoficiala provenita de la Motorcyclenews.com Gruparea Spaniola SEDESA a dezmintit zvonurile.Din octombrie se face canalizarile , iar in plan construirea circuitului era programat dupa iarna , adica la inceputul lui martie.
Pai scrie si acolo by gigel80 on 18.02.2009
Ca sunt niste probabilitati, si e trecuta si stirea...ce senzational nu? Ce mega descoperire ai facut tu :D Relax!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.