Cauta in stiri

RSS Feed

circuite noi

Etapa MotoGP in Bulgaria din 2011

19.12.2008
Foto ©: MotoGP

Conform Federatiei Internationale de Motociclism (FIM) si Federatiei Bulgare de Motociclism (BMF) un nou circuit cu omologare MotoGP va fi construit in Bulgaria, fiind semnat de catre acestea un acord in acest sens.

Claude Denis, reprezentantul comitetului MotoGP din cadrul FIM a declarat ca circuitul bulgar va fi adaugat in calendarul MotoGP din 2011. Primele discutii despre forma si constructia circuitului au inceput in urma cu un an insa detaliile au fost mentinute in secret. Adamo Leonzio, designer-ul circuitului, a declarat ca “va fi ceva cu adevarat unic.”

Alte stiri din presa bulgara ne spun ca Bulgaria vrea de asemenea sa gazduiasca o runda a campionatului Formula 1 in acelasi an si se pare ca BMF s-a intalnit deja cu reprezentantii F1 in Monaco pentru a discuta si aceasta posibilitate. Acest fapt este perfect de inteles intrucat pentru a putea returna banii investiti, va fi nevoie de prezenta celor mai prestigioase competitii din motorsport.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
Pleven by AK Raptor on 24.12.2008
Foarte bine!! Macar bulgarii sa aibe un circuit adevarat, daca la noi nu intereseaza pe nimeni. E drum scurt pana la Pleven. .sa ne dam si noi. :D
Etapa MotoGP in Bulgaria din 2011 by Gabibuton on 17.01.2009
tot este bine, e mai aproape ca Serres :D
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.