Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Fara burnout si wheelie in MotoGP

19.08.2009
Foto ©: MotoGP

Noul set de reguli, intrat in vigoare incepand cu ultima etapa desfasurata la Brno, obliga echipele sa foloseasca numai cinci motoare pentru ultimele sapte runde, in cazul fiecarui pilot in parte.

Situatia va fi si mai serioasa in sezonul 2010, atunci cand vor putea fi utilizate numai 6 motoare pe parcursul tuturor celor 18 curse ale calendarului competitional MotoGP de anul viitor.

Pe langa reducerea costurilor, aceasta masura va avea cel mai probabil si efecte adverse imediate care vor dauna in mod sigur spectacolului, pilotii urmand sa-si protejeze la maxim motoarele. Pe scurt, acestia vor evita sa faca un burnout sau un wheelie la incheierea cursei, preferand sa efectueze linistiti turul de onoare pentru ca apoi sa se retraga la boxe.

Mai mult, Nicky Hayden este convins ca cei care vor iesi in decor nu vor incerca sa-si reporneasca motocicleta din cauza prafului ce poate intra in motor. "Veti vedea piloti ce se vor intoarce cu scuterul de asistenta in loc sa-si aduca motocicleta acasa."

Bookmark and Share
betoon by Adrian on 20.08.2009
bravo frateee.. asa mai da. daca o competitie nu reuseste singura sa cada drastic in audiente si sa ucida interesul din ce in ce mai mult.. iata ca o ajuta prin regulamente. nu mai este nimic.. care sa tina de feeling in moto gp, a devenit superficial si artificial.. de kkt.
nimic nu se schimba... by radu on 20.08.2009
o sa ajunga si motogp'ul la fel ca formula1, o tristete fara margini si plina de restrictii. moarte showlui, bine ai venit plafonare.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.