Cauta in stiri

RSS Feed

teste

Final pozitiv pentru testele Ducati la Mugello

05.07.2008
Foto ©: MotoGP

Dupa aproape 800 de km facuti pe circuit, pilotul spaniol Sete Gibernau a incheiat inca o sesiune de 3 zile de teste la Mugello.

Fostul pilot Ducati a testat atat Desmosedici GP8 cat si GP9 continuand sa se familiarizeze cu pilotajul motocicletelor de 800cc, dupa o pauza de mai bine de un an si jumatate de la ultimul sau contact cu o motocicleta MotoGP.

Spaniolul a demonstrat ca are o conditie fizica excelenta rezistand la temperaturile inalte si mentinand un ritm excelent cu un timp de tur constant de aproximativ 1' 51. Cel mai bun timp al sau a fost de 1'50.5 la bordul lui GP8 cu doar cateva zecimi sub recordul de acest an stabilit de Casey Stoner.

"Vreau sa multumesc nu numai companiei Ducati dar si tuturor celor ce m-au sustinut aici", a declarat Gibernau joi. "O parte din ei au lucrat cu mine in 2006 si a fost grozav sa ne reintalnim. M-am simtit foarte bine astazi si am avut o experienta complet noua ca pilot. Cu cat mergi mai repede cu atat devine mai evident faptul ca aceasta motocicleta necesita un efort fizic si mental foarte mare insa cand reusesti sa o pilotezi bine satisfactia e unica". 

"Sper ca munca mea a fost de ajutor lui Filippo, pentru a putea intelege diferentele intre GP8 si GP9" a continuat Gibernau. "Sunt doua motociclete cu caracteristici tipice pentru Ducati iar GP9, desi nou, are un mare potential"

"In primul rand vreau sa-l felicit pe Sete si sa-i multumesc pentru treaba excelenta ce a facut-o in aceasta saptamana" a declarat Filippo Preziosi. "Intotdeauna e o placere sa lucrezi cu piloti experimentati ca Sete iar parerile lui ne vor ajuta cu siguranta. Aprecierile lui sunt foarte apropiate de cele facute de Casey si Vittoriano (Guareschi) si asta confirma ca mergem in directia cea buna. Vom evalua impreuna cu el daca vor mai fi si alte oportunitati de colaborare. A demonstrat cu siguranta ca inca poate merge foarte rapid".

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.