Cauta in stiri

RSS Feed

sesiuni de teste

Gabor Talmacsi cel mai rapid la Valencia

02.02.2009
Foto ©: MotoGP

La mai putin de trei luni dupa primul sau test la clasa 250cc pentru acest sezon competitional, Gabor Talmacsi a revenit pe circuitul de la Valencia stabilind cel mai bun timp al celor doua zile de teste din weekend.

Pilotul ungur a luat initiativa duminica dupa-amiaza pe un circuit uscat, dupa ce ziua de sambata a fost umbrita de ploaie, stabilind un timp record de 1´38.089 pe tur de circuit cu motocicleta sa de fabrica Aprilia RSA.

Talmacsi a fost cu doar o zecime de secunda mai rapid decat cel mai apropiat rival, pilotul spaniol Alvaro Bautista. Acesta din urma a efectuat numai cateva tururi de circuit in ultima zi a testelor datorita ploii care a revenit in jurul orei locale 2 pm. Conditiile nefavorabile si cazatura usoara a lui Bautista au fost suficiente pentru ca pilotii sa se retraga definitiv la standuri.

Mike di Meglio, Alex Baldolini, Ratthapark Wilairot, Hector Faubel si Raffaele de Rosa au completat lista celor mai rapizi piloti de la 250cc, ultimul pilotand pe circuit pentru prima oara noua sa motocicleta Honda.

Julian Simon a continuat sa se impuna la clasa 125cc cu motocicleta sa de mai mica capacitate cilindrica Aspar RSA, demonstrand inca o data ca este un candidat serios la titlul de anul acesta. Coechipierul sau Sergio Gadea a fost cu doar o zecime de secunda mai incet stabilind un timp de  1´41.839 pe tur de circuit.

Majoritatea participantilor din weekendul trecut se vor deplasa la Estoril in Portugalia, pentru alta sesiunea de teste inaintea celor oficiale de la Jerez. Alte echipe au ales sa ramana in Spania la Almeria pentru a continua pregatirile acestui sezon competitional.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.