Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Gabor Talmacsi va debuta in MotoGP!

12.06.2009
Foto ©: MotoGP.com

Dupa ce a trecut anul acesta la clasa 250cc alaturi de echipa Aspar Aprilia, pilotul ungar Gabor Talmacsi a hotarat sa paraseasca gruparea condusa de Jorge Martinez dupa numai trei etape disputate invocand neintelegeri contractuale.

Fostul campion mondial de la 125cc a abandonat astfel proiectul "Balatonring Team", construit special de Martinez pentru Talmacsi, reusind acum in mai putin de o luna de zile sa-si gaseasca alta echipa, si nu oriunde ci in MotoGP!

Scot Racing Team a anuntat oficial ca a obtinut semnatura pilotului ungar pentru restul sezonului competitional, acesta urmand sa ia startul weekendul viitor in cea de-a sasea etapa MotoGP din Catalunia.

Gabor Talmacsi va pilota o motocicleta Honda RC212V si il va avea coechipier pe japonezul Yuki Takahashi.

"Datorez aceasta imensa oportunitate managerului meu, Stefano care nu m-a lasat niciodata la greu, si MOL care a stat si inca sta langa mine. In timpul cursei din Barcelona urmaresc sa ma acomodez cu motocicleta, deoarece aceasta este prima oara cand o voi pilota, dar voi face tot posibilul sa demonstrez ca merit increderea ce mi-a fost acordata." a declarat Talmacsi.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.