Cauta in stiri

RSS Feed

parteneriate

Generali, noul sponsor Ducati in MotoGP

27.05.2009
Foto ©: MotoGP

Generali si Ducati au anuntat semnarea unui important parteneriat prin care cunoscuta companie de asigurari isi va face debutul in Campionatul Mondial MotoGP, ca sponsor oficial al echipei din Borgo Panigale.

Generali Group, una dintre cele mai mari companii de asigurari din Europa, va sponsoriza in urmatorii trei ani echipa de fabrica Ducati, logo-ul acesteia urmand sa apara pe motocicletele Desmosedici GP9 si echipamentele pilotilor Casey Stoner, respectiv Nicky Hayden, incepand cu urmatoarea etapa de la Mugello.

Giovanni Perissinotto, CEO al grupului Generali, a declarat: "Campionatul Mondial MotoGP este un context ideal de sponsorizare care se potriveste perfect cu interesul international al Generali Group. Acest acord aduce impreuna doua companii italiene majore care, de-a lungul anilor, au demonstrat o puternica capacitate pentru inovatie ce i-a facut jucatori internationali de succes."

"Suntem mandri de acest parteneriat important cu Generali,” a declarat Gabriele Del Torchio, CEO al Ducati Motor Holding. "Aceasta este o intelegere care confirma valoarea deosebita ce poate fi recunoscuta la nivel mondial prin cooperarea dintre doua branduri italiene remarcabile, care vor promova activ motto-ul "Made in Italy" in intreaga lume."

In timpul acestui sezon competitional Generali Group se va implica de asemenea ca sponsor principal al Marelui Premiu de la Valencia, programat sa aiba loc in weekendul 6-8 noiembrie 2009.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.